Wintergevoel

Wintergevoel

Heb jij ook altijd zin om eind november of begin december de kerstboom al op te tuigen en je hele huis in kerstsferen te hullen? Ik kan niet wachten! Eigenlijk vind ik het nog veel te lang duren!

Persoonlijk hou ik van alle seizoenen. Maar de Winter/Kerst periode vind ik toch altijd wel iets heel speciaals hebben. Het huis weer anders stylen, met warme accessoires en kaarsjes. De kneuterigheid en gezelligheid die erbij komt kijken.

HET kerstgevoel, dat krijg ik van het typische plaatje. Overal kerstlichtjes, een grote kerstboom en kleine kerstboompjes hier en daar. Kerstmuziekje aan, warme chocolademelk met slagroom. Dat idyllische, I love it!

 

Maand van bezinning

December is voor mij altijd de maand van ‘bezinning’ en dankbaarheid. Het overdenken van het afgelopen jaar, alles passeert weer even de revue. Ook worden er doelstellingen gemaakt voor het nieuwe jaar. Heerlijk om zo even lekker met jezelf en je ‘thuis’ bezig te zijn met je geliefden om je heen.

Voor mij was de verandering dit jaar om de webshop anders in te richten EN met een andere naam. Daarnaast bieden we nu een breder assortiment aan.

Gelijktijdig heb ik ook de stap genomen om minder uren voor mijn werkgever te gaan werken.

Nog geen moment heb ik spijt gehad. Spannend is het af en toe wel! Ik ben een gevoelsmens en daar acteer ik vaak ook naar. Daar voel ik me prettig bij en mijn ervaring is dat dat me altijd een les leert. Of het nu wel of niet lukt. Zolang ik positieve energie eruit kan halen en mensen blij kan maken met mijn aangeboden producten en diensten, blijf ik lekker deze koers varen. Ook in het nieuwe jaar.

 

Raamstickers

Jullie weten dat ik stickers niet meer standaard in het assortiment heb. Maar rond de feestdagen mogen ze zeker niet ontbreken. Door een (kerst)raamsticker aan te brengen, geef je net dat beetje extra ‘kerstgevoel’ aan je huis.

 

Stijlvolle Kerststyling in jouw huis

A touch of Gold” is de trend voor deze feestdagen, en geeft ook het magische gevoel van kerst weer. Heel subtiel heb ik het terug laten komen in de ontwerpen van de tuinposters en textielposters.

Een Leuke Meuk (kerst) item vormt een aanvulling op je interieur en je bestaande woonaccessoires. Maak het je eigen stijl, die past bij jouw gevoel en woonomgeving.

Vergeet het buiten niet leuk aan te kleden. De kerstverlichting buiten doet het altijd goed, maar heb je ook weleens gedacht aan een tuinposter voor deze periode? Helemaal hip en de trend van nu om ook in de winter gezelligheid buiten toe te passen op een andere manier dan je gewend bent.

En wat te denken van een winterkussen? Sierkussens kan je nooit genoeg hebben. Met een speciaal Leuke Meuk winterkussen, maak je jaar in jaar uit de winterperiode cozy and warm.

Hopelijk mogen wij met onze kerstcollectie bijdragen aan jouw “wintergevoel”

 

Laat je inspireren!

Ik wens jullie een fijne warme winter Leukies.

Geen reacties

Laat een reactie achter