Fotobehang

Niet zo maar een mooi behang…. maar je mooiste foto op de muur! Laat een inspirerende herinnering, een geliefde plek of een sfeer, waarin je je thuis voelt tot leven komen met fotobehang.
Dit is DE woontrend van nu om je kamer persoonlijk te stylen. Een ware eyecatcher die indruk maakt zodra je de ruimte binnenstapt.
Nadat u hieronder uw keuze heeft gemaakt, kunt u in de winkelmand uw eigen afbeelding uploaden. Let op gebruik afbeeldingen met extensies JPG, GIF of PNG. Upload alleen originele foto’s vanuit je PC of telefoon.

Mocht de geuploade afbeelding niet voldoen aan de minimale eisen voor verwerking, nemen wij contact met u op!

vul hieronder het gewenste formaat in:

Breedte in cm's
Breedte in cm's is a required field.
Hoogte in cm's
Hoogte in cm's is a required field.
Category:

Beschrijving

PRODUCTINFO
Bestand goed aanleveren

Om ervoor te zorgen dat je het bestand goed kan aanleveren, geven we hieronder een voorbeeld.

  • Voer de totale lengte en breedte in (bijvoorbeeld 250 x 250 cm).
  • Zorg voor genoeg snijmarge en lever je een bestand aan van 252 x 252 cm.
  • Zet geen belangrijke gegevens in de buitenste 5 cm van je ontwerp.
  • Wanneer de wand ongelijk is, voorkomt dit dat je behang tekort komt.
  • Het behang word opgedeeld in banen, dit is een geautomatiseerd traject, dit doen wij voor u. Het behang plakt u stuitend dus zonder overlap…

Leuke Meuk is alleen verantwoordelijk voor een correcte print en niet voor het uiteindelijke resultaat. 

Aan welke eisen moet een foto voldoen als ik hiervan een fotobehang wil laten maken?
Voor gepersonaliseerde behang is het aan te bevelen een foto aan te leveren van voldoende kwaliteit. Over het algemeen raden we aan om een foto te gebruiken van minimaal 800 pixels per meter fotobehang. Dit wil zeggen dat voor een fotobehang van 2 bij 4 meter de foto minimaal 1600 x 3200 pixels moet bevatten. Hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe scherper het behang op de muur wordt. Met name als het fotobehang in een kleinere ruimte gehangen wordt, en er dus altijd van dichtbij naar gekeken wordt, is het raadzaam een hoge resolutie foto aan te leveren. Let bij het maken van een eigen foto op de instellingen van je camera, zodat deze op de hoogste resolutie ingesteld staat.
Wat is de kwaliteit van het behang waarop de foto wordt geprint?
Het materiaal dat wordt gebruikt is vinyl behang van hoge kwaliteit. Het materiaal bestaat uit een ondergrond van papier met een laag viniel. De structuur is glad. Het vinyl fotobehang is erg resistent, en zeer gemakkelijk op te plakken.
Hoe lang duurt het maken van mijn eigen fotobehang?
De levertijd van een gepersonaliseerd fotobehang is ongeveer 7 werkdagen.
Wat voor een soort foto´s kunnen er gebruikt worden worden voor gepersonaliseerd fotobehang?
Wij gaan ervan uit dat de foto die je ons aanlevert van jezelf is, of dat je toestemming hebt van de eigenaar om deze foto af te drukken of dat de foto vrij van auteursrechten is. Leuke Meuk stelt zich niet aansprakelijk voor schending van auteursrechten.