♥ GRATIS ♥ verzending binnen Nederland

LET OP: Levertijd 4 weken, bestel op tijd!

PR1TTY Posters

Uniek, persoonlijk en sfeervol. In je huiskamer, (kinder)slaapvertrek, gang of tuin. Je blijft ernaar kijken en van genieten. Omdat het helemaal ‘jou’ is! Naadloos past bij de sfeer van je huis. Op origine wijze weergeeft wat jij voelt, wenst, droomt… Dat is een PR1TTY Poster.

PR1TTY Posters zijn gepersonaliseerde posters gemaakt door Brigitte van Vrede van Stift &Stijl in samenwerking met LeukeMeuk. Deze creatieve (re)belle bedenkt, ontwerpt en maakt alles zelf: van teksten tot plaatjes en van fonts (lettertypes) tot kleurenpalet. Daarom is alles wat zij creëert honderd procent authentiek en uniek. Er is er immers maar één van, speciaal gemaakt in opdracht van jou!

Wordt de PR1TTY Poster die jij laat maken een fijn cadeau voor jezelf of iemand die je lief is? Is het een permanent sieraad in je huis of ga je voor eentje met een tijdelijk karakter zoals een jaargetijde, feestperiode (Pasen, Sinterklaas, Kerstmis) of speciale datum (verjaardag, jubileum, trouwdag)? Waar je ook voor kiest, jouw PR1TTY Poster wordt een echte eyecatcher.

Hoe werkt het?

Voor een optimaal val-van-je-stoel eindresultaat vul onderaan de pagina het formulier in. Want geen zorgen, ook met een paar eenvoudige gegevens kan ze creatief los en aan de slag, Mochten we meer informatie nodig hebben nemen we altijd contact met je op.
* Wat is het thema?
* Zijn er woorden, zinnen, een spreuk, cijfers, symbolen die ze moet gebruiken?
* Zijn er tekeningen die je per se wil?
* Heb je voorkeur voor meer tekst of juist meer beeld?

Plus natuurlijk de praktische zaken…
* Formaat.
* Materiaal.
* Oriëntatie (staand of liggend).

Prijzen
* Tuinposter M 40x60cm € 70,00
* Tuinposter L 60x80cm € 75,00
* Tuinposter XL 70x105cm € 80,00
* Textielposter M 40x60cm € 85,00
* Textielposter L 60x80cm € 90,00

* Gratis verzending binnen Nederland

Voor we je bestelling gaan produceren, ontvang je van ons het ontwerp ter goedkeuring. Hierop kan éénmalig kosteloos een (kleine) aanpassing (toevoeging/weglating) uitgevoerd worden. Bij meerdere aanpassingen zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten (€5,00 per extra aanpassing) in rekening te brengen. 

Nieuwsgierig? Bestellen?
Vul dan onderstaand formulier in

Fout: Contact formulier niet gevonden.

×

 

Vragen?

stuur gerust een WhatsApp. We zijn er om u te helpen...

×