NIEUWE WEBSHOP

Jullie zullen mij, Elise, misschien (nog) wel kennen van StickyFingers. Daar waar mijn webshop avontuur mee is gestart.

In 2014 letterlijk gestart aan onze eigen keukentafel. Want laten we eerlijk zijn, thuis aan de keukentafel worden vaak de beste ideeën geboren. Mijn man, Jurgen van bureau74, heeft een zeer veelzijdig vak. Grafisch design, van ontwerp tot uitvoering in de allerbreedste zin van het woord. Signing is een fantastisch mooi vak. Je kan het zo gek niet bedenken, of hij kan het realiseren. Sorry, ik wijk een beetje af van de kern, maar ik ben übertrots op hem. En dat mag gezegd worden.

Onze keukentafel, daar waren we gebleven! Daar zaten we letterlijk te brainstormen wat te doen met onze eigen keuken! Er was op dat moment geen geld om een nieuwe keuken te zetten, maar die kastjes!!  Hoe konden we dat nou toch low budget een andere uitstraling geven?

Het idee werd geboren om de keuken te wrappen (foto’s zijn van een ander project niet bij ons thuis)

Dus met professionele folie de keuken mat zwart plakken. Ook wel “wrappen” genoemd. Wat waren wij hiermee in onze hum.  Mond op mond reclame deed het zo verrassend goed, en er kwam steeds meer vraag naar. Maar ook naar andere opdrachten, zoals een raamsticker voor geboorte, een muursticker voor op de kinderkamer een familienaam op de voordeur. Jurgen had hier weinig tijd voor, en ook zijn particulieren niet direct zijn doelgroep.  Als vanzelfsprekend pakte ik dit deel op. Eerst alleen in ons eigen dorp en via verkoop op facebook onder mijn eigen naam.

Maar steeds regelmatiger kwam de vraag als mensen de stickers op kwamen halen of ik geen webshop had? Tsjee,  een webshop! Daar had ik werkelijk nog nooit over nagedacht. Tenslotte heb ik een baan. Toch werd er iets getriggert en werd ik aan het denken gezet en het idee liet me niet los. Dus na goed overleg met Jurgen de stap gezet.

StickyFingers werd geboren, ingezet op de webpagina van Bureau74.

INSTAGRAM

Het nieuwe avontuur was daar. Er moest naamsbekendheid komen. Een facebookpagina en instagram werden aangemaakt. Een hele nieuwe wereld ging open. Wat is Instagram leuk. Het is een soort hobby geworden hier dagelijks te posten en contacten te onderhouden met bestaande en nieuwe volgers.

Regelmatig laat ik wat persoonlijke dingetjes zien in de stories. En ik bemerk dat mijn volgers dat over het algemeen ook wel waarderen. Ik heb leuke volgers met persoonlijk contact. Iets wat ik erg belangrijk vind.

LEUKE MEUK

In de loop der tijd bemerkte ik dat de verkoop van de stickers minder en minder werd. Volgend dilemma, wat nu? De stickers eruit? Of toch niet? Dan slaat de naam ook nergens meer op! Daarnaast wil ik ook een andere kant op met de webshop. En die mogelijk was er niet met de oude webpagina. Zoals bijvoorbeeld ook buiten Nederland verkoop te realiseren. Al verschillende opdrachten buiten de reguliere verkoop om heb ik mogen realiseren naar onder andere België, Denemarken en Noorwegen.

-Time is your best friend- is het gezegde. En dat is oh zo waar. Na goed overdenken en tijd en ruimte geven om dit idee zich te laten ontplooien heb ik dan de gedurfde stap gezet om StickyFingers vaarwel te zeggen en een doorstart te maken onder de naam Leuke Meuk!

Eerlijk is eerlijk, ik heb dit een lastige beslissing gevonden. Maar na het vinden van deze naam, die zo eigen voelt, sta ik er voor de volle 100% achter.

Met grote trots introduceer ik aan jullie mijn nieuwe webshop Leuke Meuk!

Wie weet wordt wellicht in de toekomst deze webshop ook voorzien van blogs of andere tips. Er zijn voldoende mogelijkheden! En dat is waar ik van houd… Mogelijkheden en uitdagingen!

Bureau74 heeft de uitstraling van de shop precies weten te vertalen naar mijn wensen. Hij support mij in alle opzichten. En mede dankzij hem kan ik aan een hoop “out of the box” vragen van de klant voldoen. Dat is het mooie van onze samenwerking. Al vele malen is gebleken dat we klanten toch kunnen helpen. Met het maken van een website tot het verzorgen van een autobelettering.

Don’t panic! Wil ik nog zeggen tegen de de liefhebbers, en vaste klanten van stickers. Op aanvraag zullen deze nog verkrijgbaar zijn. Of zo nu en dan via een actie.

Dankjulliewel dat jullie de tijd hebben genomen mijn verhaal te lezen. Het is toch altijd een beetje spannend zo met de billen bloot te gaan!

Liefs Elise

 

 

20 Reacties

 • Kitty september 30, 2018 at 10:47 am

  Wat leuk Elise!! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van “Leuke meuk”!
  Dit past jou helemaal
  Ik wens je heel veel succes en geluk toe met deze stap! En heel veel plezier

  Antwoorden
  • Elise september 30, 2018 at 7:03 pm

   Wauw Kitty.. mijn oude “chefke” 😉 wat doen jouw woorden me goed. Heel fijn om te horen. Dankjewel

   Antwoorden
 • Ria Bergman - Broeren september 30, 2018 at 11:19 am

  Mooi beschreven hoe je je eerste avontuur bent gestart, en nu een tweede opstap avontuur bent begonnen.
  Succes ermee !!

  Antwoorden
  • Elise september 30, 2018 at 7:04 pm

   Dankjewel.. een beetje achtergrond info en een kijkje in de keuken is altijd leuk. Toch! X

   Antwoorden
 • Andrea de Groot september 30, 2018 at 12:21 pm

  Hey Meis! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe naam en website! Ziet er geweldig uit maar had niet anders verwacht! De naam is top! Meuk=leuk Heel veel succes en een dikke knuffel Andrea X

  Antwoorden
  • Elise september 30, 2018 at 7:06 pm

   Thx Andrea… vanaf dat mijn insta avontuur begon ben je toevalligerwijs op mijn pad gekomen. En wat een leuk en fijn contact hebben we ontwikkeld. Ook zakelijk gezien. Erg waardevol.. meuk is zeker leuk! Knuffeltje x

   Antwoorden
 • Desirée september 30, 2018 at 4:16 pm

  Wat tof meis!!!
  Gefeliciteerd met de nieuwe naam & website.
  Het ziet er top uit.
  Heel veel suc6.
  Liefs Desirée, Homestylingdesign

  Antwoorden
 • Willem september 30, 2018 at 6:01 pm

  Een echte ondernemerrsdochter. En bovenal de samenwerking met Jurgen die als partner en professional de technische performance van Leuke Meuk heeft gerealiseerd.

  Antwoorden
  • Elise september 30, 2018 at 7:21 pm

   Een topteam wij samen inderdaad. En altijd goed gekeken en geluisterd naar goede raadgevers 🙂 waaronder jij pa. Dankjewel voor je fijne comment

   Antwoorden
 • Liesbeth september 30, 2018 at 6:25 pm

  Wauw wat een gave naam!! En hard werken wordt beloond!! Het ziet er netjes uit
  Heel veel succes Elise

  Antwoorden
  • Elise september 30, 2018 at 7:24 pm

   Dankjewel Liesbeth. Samen met Jurgen een vervolgstap ingezet. En die voelt meer dan goed! X

   Antwoorden
 • Elise september 30, 2018 at 7:09 pm

  Lief van je Desirée.. deze vervolgstap voelt ook erg goed. X

  Antwoorden
 • Jurgen september 30, 2018 at 7:42 pm

  Suc6 mop! Fijn zo je eigen stekkie, helemaal jouw ding. Trots op je x

  Antwoorden
  • Elise september 30, 2018 at 7:48 pm

   En ik op jou! Dreamteam zijn wij samen. Zonder jou ben ik nergens. Anam Cara x

   Antwoorden
 • Cristel oktober 1, 2018 at 6:10 am

  Hey Elise,
  Allereerst gefeliciteerd! Wat ben je goed bezig, het ziet er heel mooi uit (ook complimenten aan Jurgen)
  Een nieuwe stap: met een nieuwe naam, nieuwe website en een bak energie aan de slag en maar kijken op welke mooie plekken het je brengt. Heel veel succes

  Antwoorden
  • Elise oktober 1, 2018 at 7:03 am

   Inderdaad veel nieuwe positieve energie. Zonder Jurgen was me dit niet gelukt. Ben echt happy met het resultaat.. zin om door te knallen! X

   Antwoorden
 • Karin oktober 1, 2018 at 4:27 pm

  Wat leuk om de geschiedenis te lezen. Mooi om te zien dat je doorgaat en meegaat in de ontwikkelingen. Heel veel succes verder met Leuke Meuk
  @gewoonkarin

  Antwoorden
  • Elise oktober 1, 2018 at 5:45 pm

   Dankjewel Karin! Mooie fijne woorden! X

   Antwoorden
 • Sabine kleinjan oktober 4, 2018 at 6:24 pm

  Mooi beschreven! En gefeliciteerd met de nieuwe naam!

  Antwoorden
  • Elise oktober 4, 2018 at 6:37 pm

   Dankje Sabine! Leuk dat je een reactie achterlaat

   Antwoorden

Laat een reactie achter