SPRING IS (bijna) IN THE AIR

SPRING IS (bijna) IN THE AIR

Yes, eindelijk wordt het vroeger licht en later donker! En dat geeft weer ruimte en verlichting in je hoofd en dat geeft weer ruimte om na te denken over… Jawel! Het voorjaar!! De styling in je tuin en op je balkon en in huis mag weer wat anders. En daar houden we allemaal van. Toch?!

Nog even en we rennen weer massaal naar de tuincentra om bloemen en planten voor buiten uit te zoeken. En aankleding om je ‘buiten’ weer wat gezelliger te maken. Ik popel zelf ook, begrijp me niet verkeerd hoor ik hou van alle seizoenen, maar van het voorjaar krijg ik weer bakken met energie. Ik heb er zin in om dadelijk de tuin weer bladvrij te maken, het groen van de tegels te spuiten met de hogedrukreiniger en het onkruid wat de winter heeft overleefd te verbannen naar de groene kliko. Zodat ik daarna onbezorgd buiten kan genieten van mijn tuintje.

Een nieuwe voorjaarscollectie tuinposters en sierkussens is uitgebracht. En juist daar probeer ik met je mee te denken! Een te gekke tuinposter of leuk kussentje voor buiten op je favoriete chillplek geeft al zoveel sfeer. En laat je tuin gezelligheid ademen.

Naast onze bestaande collectie, die van tijd tot tijd wisselt en wordt aangevuld met nieuwe ontwerpen. Bieden we je ook de mogelijkheid om zelf een foto af te laten drukken. Maak je tuin lekker persoonlijk, zodat je er optimaal kan chillen!

Laat het voorjaar maar komen. Ik ben er klaar voor! Spring jij ook al een gat in the air?

En vergeet daar bij niet je aankleding om je ‘buiten’ weer wat gezelliger te maken. Die aankleding shop je gezellig bij ons!

1 Reactie

  • Esther februari 1, 2019 at 1:04 pm

    Ook hier dagelijks aan het genieten dat het langer licht is. Leuke collectie tuinposters heb je en het kussentje is ook leuk. Ik weet je te vinden als ik mijn plan van aanpak voor buiten rond heb!

    Antwoorden

Laat een reactie achter