SIERKUSSENS

Een sierkussen is onmisbaar knus accessoire in je interieur. Een kussen zorgt ervoor dat een interieur ‘af’ voelt. Kussens zijn overal te kust en te keur te verkrijgen. En om daarom in te spelen op de persoonlijke behoefte van de klant, bieden wij je de mogelijkheid een foto af te laten drukken op een kussen.

Lekker gek, vintage of romantisch!? Bijvoorbeeld in thema vakantie/kerst/geboorte, kleurrijk of juist zwart/wit. Je bepaalt het helemaal zelf! En dat ene speciale kussentje… Zorgt voor het unieke en persoonlijke accent in jouw kamer

Ben je geïnspireerd geraakt door deze Leuke Meuk? Kijk dan snel bij de sierkussens om zelf jouw originele exemplaar te bestellen. Ook leuk om kado te geven!
Laat je ons het resultaat zien als je fotokussen stylish verantwoord ligt te wezen bij jou thuis!

Categorieën:

Één reactie

  1. Willem schreef:

    Innovatief, creatief, stijlvol, betaalbaar. Wat een geweldige leuke meuk voor het opleuken van de leefomgeving. Veel succes.

Laat een reactie achter

Dit ben ik…

Al van jongs af aan heb ik een liefde voor interieur, woontrends en styling! Mijn energie en creativiteit kan ik kwijt in het ontwerpen en meedenken naar Leuke Meuk voor in je interieur!

Voor iedereen is het belangrijk dat je huis ook als een thuis voelt! En hoe tof dat mijn Leuke Meuk daar aan mag bijdragen. Neus lekker rond in mijn webshop en laat je verrassen!

Leuke Meuk is veelzijdig in haar ontwerpen en graag denken we mee om jouw Meuk zo leuk en persoonlijk mogelijk te maken!

Ik hoop je te inspireren met deze webshop, ze is nog volop in ontwikkeling!

Lieve groet,

Elise

×

 

Vragen?

stuur gerust een WhatsApp. We zijn er om u te helpen...

×