Samenwerking

Samenwerken met LeukeMeuk?

 

Wil jij ook een samenwerking met Leukemeuk? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd op zoek naar leuke inspirerende creatieve mensen. Maak jij mooie foto’s, tekeningen of digital art? Of heb je wat anders voor ogen? wij staan altijd open om de mogelijkheden tot samenwerking te bekijken.

Interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op!

Groetjes Elise


 

Stift & Stijl

Elise altijd met haar wilde plannen! Ik hou er zo van, maar nu het plan op tafel kwam (tussen het eerste en tweede wijntje) of ik ‘even’ een stukje over mezelf en Stift & Stijl wilde schrijven, kom ik er nu achter dat dat toch niet zo makkelijk is.

Deze amateur blogger heet Brigitte van Vrede, een oudere jongere van 44, in het bezit van een erg leuke partner –Jurgen- die het wonderwel al heel lang met me uithoudt. Twee stoere zoons van 9 en 12 die ik meestal fijn kan knuffelen maar die toch ook wel eens achter het behang geplakt kunnen worden. Ik ben een echt mensen-mens, supersociaal, positief, eerlijk en een tikkeltje gek op zijn tijd.

Al vanaf kinds af aan heb ik een passie voor tekenen, voor vormen, kleuren en letters. En natuurlijk tekende ik als kind veel, een rijke fantasie is dan een zegen. Mijn ouders brachten me gelukkig ook veel bij van kunst en cultuur. Maar ik deed verder niets met deze passie. Om alle clichés maar uit de kast te halen…als het leven je met je neus op de feiten drukt dat het echt zomaar ineens afgelopen kan zijn, besef je dat ‘wachten op het juiste moment’ echt een heel vreemd begrip is dat ik me steeds maar voor hield.

Dus ik begon, zomaar, ineens, uit het niks. Stift & Stijl werd een feit, en nu meer dan 4 jaar later, wou ik dat ik het veel eerder had gedaan. Het plezier dat ik uit mijn werk haal is met geen potlood (om even in mijn vakjargon te blijven) te beschrijven! Mijn hart ligt bij tekenen en dat straalt ook door in mijn werk en in het contact met mijn opdrachtgevers. Ondertussen heb ik al heel veel illustraties en ontwerpen bedacht en gemaakt.

Mijn Pr1ttyposter-concept waarbij ik samen met Leuke Meuk een persoonlijke poster maak, is een doorslaand succes. Daarnaast heb ik designs voor een handdoeken- en tassenlijn ontworpen, maak krijtbordtekeningen, geef tekenles en handletter workshops, maak illustraties voor bedrijven maar ook voor trouw- en geboortekaartjes en maak raamtekeningen. Ik hoop dat mijn geest en mijn rechterhand het toe laten dat ik dit nog tot mijn 100e levensjaar mag blijven doen.

Brigitte van Vrede | Stift&Stijl