DIBOND

Dibond?! Hoor ik je denken! Laat het me je toelichten. Dibond is wereldwijd de bekendste merknaam op het gebied van aluminium sandwichplaten. Het is ook wel bekend onder de naam Alupanel en dit plaatmateriaal is opgebouwd uit drie lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van aluminium en de kern is gemaakt van hard zwart kunststof. Dit zwarte kunststof wordt ook wel polyethyleen (PE) genoemd en is UV gestabiliseerd. Het resultaat is een stevige en toch lichte plaat.

En het is buitengewoon geschikt om te printen. Een perfecte toevoeging dus in onze webshop. Naast het lichte gewicht, heeft Dibond nog meer excellente eigenschappen. Dibond borden hebben een hoge corrosie- en weersbestendigheid. Het materiaal trekt niet krom en is daarom ook zeer geschikt voor outdoortoepassingen.

Een mooi geprint Dibond bord kan je zowel binnen als buiten showen! Dankzij haar lichte gewicht is Dibond ook ideaal om te monteren aan gevels en (vlakke) wanden. Bij ons wordt het standaard geleverd met een blind ophangsysteem! Dat geeft tevens een sjieke uitstraling.

We houden ervan, zo veelzijdig! En zijn er trots op deze Leuke Meuk aan je te mogen presenteren.

Presenteer je jouw Dibond bord binnenkort ook aan ons?

 

Geen reacties

Laat een reactie achter